Серце мало не вистрибнуло. У Дніпрі діти кидають петарди

У Дніпрі на Лівому березі стався інцидент, про який написала місцева мешканка. Жінка розповіла, що стала свідком подій, від яких волосся стають дибки, бо це творять наші діти. Особливо збурує, це відбувається під час війни, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на соцмережі.

Шановний мешканці Райончику. Велике прохання провести бесіду, у кого діти-підлітки. З приводу використання петард чи ще чогось запального що зараз є. Так, деяким підліткам мало вибухів,та вони так "граються". Шла по Калнишевського, перед цим вила сирена, тут позаду щось як бахне, серце мало не вистрибнуло. Одна жіночка аж присіла з сумками, думала вибух. А це дітки бавляться... Я запитала їх, нахіба так робити і чи їм вибухів мало? Їм весело,а люди додатковий стрес отримують, - написала в повідомленні Марина Фандєєва.

Дніпряни мало не в один голос говорять, що законом зараз забороняється використовувати пітарди.

Треба було хоч одного за руку взяти і викликати патруль та щоб батьки хоча б раз заплатили штраф.

Дописувачка Віктория Мухіна під постом написала: коли є попит завжди будуть ті, хто продасть.

Тому треба з дітьми розмовляти, щоб не купували. А от з тими, хто торгує без належних документів, треба не розмовляти, а діяти за законом.

З'явився під постом ще й такий коментар, де говориться, про дитячу "забавку" під назвою "часник". Можливо, це була саме вона, а не петарди.

От що мені прислали, написала Марина Фандєєва:

Щодо вашого посту на райончику. Це мабуть були не петарди, а "часник", який скрізь продають. Від нього також доволі гучний та неприємний звук вибуху. Хоча це не виправдовує підлітків, які у такий важкий для людей час, імітують вибухи поблизу скупчення людей.  "
Отак..У нас війна, а комусь аби гроші заробити на таких штуках.

Заборонені петарди - нема проблем, придумали нові "штуки". Просто дуже погано ,що від таких "іграшок" людина від несподіванки може і серцевий приступ отримати...

петарди у Дніпрі

Нагадаємо, раніше ми писали

Їх повно на всьому узбережжі. Що відбувається у Кирилівці на Азовському морі