Щоб тепло в квартирах було кожного дня. Тепловики Дніпра запаслися резервними насосами

Надійність та рентабельність роботи котелень Дніпра значною мірою залежить від безперебійної роботи насосного обладнання. Щоб забезпечити це, тепловики щодня проводять ревізію кожного насоса. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на міську раду.

чорний

Своєчасне обслуговування насосного обладнання дозволяє продовжити термін служби насоса, – коментує слюсар-ремонтник 4 розряду КП «Теплоенерго» Олег Чорний. – Це допомагає нам уникнути багатьох неприємностей. Наприклад, сьогодні ми перевірили резервний насос, який ми вводимо в роботу, якщо виходить з ладу основний. На ньому ми ущільнили сальникову набивку, замінили ремені, що з’єднують двигун з насосом, і залили олію для змащування підшипників.

Тепловики зазначають, що своєчасне технічне обслуговування та планові роботи є запорукою якісного теплопостачання дніпровських домівок.

ярош

Такі роботи ми проводимо в усіх котельнях, щоб обладнання завжди було в готовності, включаючи резервне, – каже головний інженер теплової дільниці № 3 КП «Теплоенерго» ДМР Михайло Ярош. – Тому проведення щоденної ревізії є важливим. Навіть такі прості дії допоможуть безаварійно та безперебійно працювати резервному насосу. А резерв необхідний, особливо якщо знову будуть відключення електроенергії, і основне обладнання буде виснажуватися.

тепло1

тепло2

Нагадаємо, раніше ми писали

У Дніпрі відновили освітлення у дворах, встановили дорожні знаки, прибрали старі назви вулиць. Як допомагає Громрада