Штраф за паркування в Дніпрі: можна платити вдвічі менше

У Дніпрі інспекція з питань контролю за паркуванням продовжує активно працювати. За минулий тиждень інспектори виписали понад 2000 штрафів за порушення правил зупинки та стоянки, а також евакуйували майже 100 автомобілів, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на міську раду.

порушники паркування Дніпро

У разі порушення – транспортний засіб буде евакуйовано.  Автовласникам доведеться викласти чималу суму: евакуація – від 2110 до 2410 грн, вартість зберігання транспортного засобу – 144 грн за добу, штраф за порушення правил паркування варіюється від 340 грн до 680 грн.

порушники паркування Дніпро
Та в інспекції  з питань контролю за паркуванням інформують, що порушник може сплатити штраф зі знижкою у 50%, якщо водій сплатить штраф протягом 10 банківських днів з моменту отримання постанови.

порушники паркування Дніпро

В інспекції з питань контролю за паркуванням наголошують, що порушення правил паркування створює загрозу безпеці дорожнього руху. Неправильно припарковані автомобілі можуть перешкоджати руху інших учасників дорожнього руху, у тому числі спецтранспорту, а також створювати небезпеку для пішоходів.

Також раніше ми писали Кріндж з доставкою рол. У Дніпрі зіпсований лосось видавали за спайсі соус