Щуку довго не міг затягнути на кригу. У Дніпрі рибак показав гарний трофей (відео)

У Дніпрі рибак показав трофей, яким почав сезон у цьому році. Чоловік розповів, як погода його "стимулювала" не сидіти вдома та поділився деякими секретами зимової риболовлі. А ось чому щуку, яка досвідченого рибака змусила попітнити, довелось відпустити додому. Про це повідомляє Дніпровська порадниця. 

рибалка1

Побачивши прогноз погоди на день, просто не зміг піти на роботу.
Попрацювавши кілька годин вдома, зібрав речі і відпривався на річку. Відкритої води як і припускав було зовсім небагато. Точніше її досить, тільки закраїна така, що дивлячись на неї, розумів, що це просто вихід для галочки.
Але доклавши трохи зусиль і розібравшись із закидами вже протягом першої години заробив притиск на мандулу. Чомусь я себе переконав що це підліщик. Почав тягнути дуже швидко але…
Це виявилася щука, яка притиснула мандулу бородою. На поверхні вона почала видавати кульбіти та за підсумком відвалилася.
Далі вирішив ловити з-під брівки в міру можливості.
І ось на черговій проводці просто рука робить підсічку і голова розуміє, що на гачку хороша щука. Довго я намагався її затягнути на кригу. Навіть встиг двічі відео зняти  якщо не зможу затягнути. Але старання було винагороджено!
І ось красуня позує на камеру, - розповів рибалка.

І вже після фотосесії чоловік швиденько в якомога ніжніше, відправив додому, у воду.

Ось так у цього рибалки почався сезон. 

рибалка2

Нагадаємо, раніше ми писали

Адреналін і щука майже 10 кг. У Дніпрі рибалка показав чудовий трофей