Швидка та смачна вечеря: кабачки в сметані – улюблене блюдо всієї родини
Поєднання соковитих кабачків, вершкової сметани та ароматних спецій – це справжня класика української кухні. Дніпровська порадниця пропонує вам оновити цей улюблений рецепт, додавши кілька несподіваних штрихів.
Інгредієнти
Кабачки.
Томати.
Цибуля.
Часник.
Сметана.
Борошно.
Сіль.
Спеції.
Зелень.
Приготування
- Нарізаємо кабачки, солимо, паніруємо в борошні та обсмажуємо до золотистості.
- Обсмажуємо цибулю з томатами, додаємо кабачки, сметану, воду та спеції.
- Тушкуємо кілька хвилин, в кінці додаємо часник та зелень.
- Подаємо гарячими як гарнір або самостійну страву.
Також раніше ми писали Печиво за 5 хвилин: швидкий десерт для будь-якого випадку