Швидка та смачна вечеря: кабачки в сметані – улюблене блюдо всієї родини

Поєднання соковитих кабачків, вершкової сметани та ароматних спецій – це справжня класика української кухні. Дніпровська порадниця пропонує вам оновити цей улюблений рецепт, додавши кілька несподіваних штрихів.

Інгредієнти

Кабачки.
Томати.
Цибуля.
Часник.
Сметана.
Борошно.
Сіль.
Спеції.
Зелень.

Приготування

  1. Нарізаємо кабачки, солимо, паніруємо в борошні та обсмажуємо до золотистості.
  2. Обсмажуємо цибулю з томатами, додаємо кабачки, сметану, воду та спеції.
  3. Тушкуємо кілька хвилин, в кінці додаємо часник та зелень.
  4. Подаємо гарячими як гарнір або самостійну страву.

Також раніше ми писали Печиво за 5 хвилин: швидкий десерт для будь-якого випадку