Швидкий пиріг на кефірі за 10 хвилин. Готування стане одним задоволенням

Швидкий пиріг на кефірі. Активних дій лише на 10 хвилин, а решту зробить духовка. Як приготувати таку смачну страву, розповість Дніпровська панорама.

Інгредієнти:

2 яйця
2 ст. пшеничного борошна
1 ст. кефіру
1 ст. цукру
100 гр ізюму
1 ст. лож. вершкового масла
10 гр розпушувача
ванілін

Приготування

Кефірне тісто готується дуже просто, його не треба ні розкочувати, ні відправляти в холодильник.
Отже, за допомогою блендера чи міксера змішати яйця, цукор та кефір. Потім повільно додати борошно, помішуючи масу. Потім додати розпушувач, ванілін, родзинки.
Ретельно все перемішати. Ось тісто і готове.

Вилий тісто в змащену олією форму для випікання.
Випікай пиріг за температури 180 градусів приблизно 30–35 хвилин.
Готовність перевіряй сірником, по-старому.
Пиріг виходить ніжним, пишним та дуже смачним. Це найпростіший пиріг на кефірі, який я знаю.
Жодної гори брудного посуду, ніякої зайвої метушні, все швидко і легко.
Пиріг чудово прикрасить святковий стіл, порадує як домашніх, так і раптових гостей і доведе, яка ти спритна та вміла господиня!