Сирки, як з дитинства, тільки кращі: готуємо вдома за лічені хвилини
Хто з нас не пам'ятає ніжний смак глазурованих сирків? Тепер ви можете відтворити цей десерт у себе на кухні, використовуючи прості інгредієнти та мінімум зусиль. Домашні сирки виходять набагато смачнішими та кориснішими за магазинні, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти
Кисломочний сир 5% - 350 г.
Цукрова пудра - 50 г.
Вершкове масло - 40 г.
Ваніль.
Молочний шоколад - 160-170 г.
Кокосова олія - 30 г.
Приготування
- Сир поєднати з цукровою пудрою, ваніллю та розтопленим вершковим маслом. Перебити блендером до однорідної консистенції.
- Відрізати харчову плівку, за допомогою мішка відсадити дві полоски сирної суміші, довжиною з вказівний палець.
- Наповнювач також перекласти у мішок, та відсадити смужку начинки.
- Зверху на смужку начинки відсадити ще одну сирну, та все обережно завернути за допомогою плівки.
- Відправити в морозилку на 2-3 години.
- На водяній бані розтопити шоколад з олією.
- Сирок дістати з морозилки, надягнути на шпажку, та занурити у склянку з шоколадом, щоб весь сирок покрився.
- Дістати, почекати кілька секунд поки шоколад не стане матовим на сирку, та викласти на пергамент.
Також раніше ми писали Смачна та здорова: шаурма, від якої неможливо відірватися