Сирки, як з дитинства, тільки кращі: готуємо вдома за лічені хвилини

Хто з нас не пам'ятає ніжний смак глазурованих сирків? Тепер ви можете відтворити цей десерт у себе на кухні, використовуючи прості інгредієнти та мінімум зусиль. Домашні сирки виходять набагато смачнішими та кориснішими за магазинні, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Кисломочний сир 5% - 350 г.

Цукрова пудра - 50 г.

Вершкове масло - 40 г.

Ваніль.

Молочний шоколад - 160-170 г.

Кокосова олія - 30 г.

Приготування

  1. Сир поєднати з цукровою пудрою, ваніллю та розтопленим вершковим маслом. Перебити блендером до однорідної консистенції.
  2. Відрізати харчову плівку, за допомогою мішка відсадити дві полоски сирної суміші, довжиною з вказівний палець.
  3. Наповнювач також перекласти у мішок, та відсадити смужку начинки.
  4. Зверху на смужку начинки відсадити ще одну сирну, та все обережно завернути за допомогою плівки.
  5. Відправити в морозилку на 2-3 години.
  6. На водяній бані розтопити шоколад з олією. 
  7. Сирок дістати з морозилки, надягнути на шпажку, та занурити у склянку з шоколадом, щоб весь сирок покрився.
  8. Дістати, почекати кілька секунд поки шоколад не стане матовим на сирку, та викласти на пергамент.

Також раніше ми писали Смачна та здорова: шаурма, від якої неможливо відірватися