Скандал після 8 березня. У Дніпрі жінка віднесла квіти продавцю, де їх купували (фото)

У Дніпрі сталася неприємна історія з квітами, подарованими на 8 березня. Буквально нещодавно ми писали про подібні історії, які сталися в Дніпрі та області на День закоханих, як знову теж саме. За словами дніпрянки Олени, троянди, які їй подарували, зав'яли вже на ранок наступного дня. Про свою історію жінка розповіла в групі Райончик. Треба сказати, що коментарів цей пост зібрав дуже багато - понад сотню. І всі вони були абсолютно різні. Хтось розповідав, що винен той, хто купував. Були й такі, хто давав поради по догляду за квітами. У соцмережах ділились досвідом догляду за трояндами, про це розповідає Дніпровська порадниця. 

8 березня – день, коли жінки очікують на увагу та подарунки від своїх коханих, чоловіків, друзів та колег. Квіти – один з найпопулярніших подарунків на це свято.

Однак, історія Олени з Дніпра свідчить, що навіть найкрасивіший букет може принести розчарування та швидко піти на смітник, так і не подарувавши вражень насолоди.

Дуже шкода, що у нас на Райончики є такі не добросовісні продавці квітів. Ситуація не з приємних. Ці квіти простояли з 16.00 вечора до 07.00 ранку.  . Свіжі квіти якщо вони правда свіжі так не могли зіпсуватися.

Звернувшись до господаря була відповідь. То ви не любите квіти і вони зав'яли. А потім взагалі сказано, що не у них куплені.

Дуже було неприємно. Може комусь це буде на майбутні прикладом. Що там не варто купувати квіти. А настрій зіпсований на довго,. - написала Олена.

розроз1роз2роз4

букет