Сліпо вірять людям: названі найдовірливіші знаки Зодіаку

Довірливість — далеко не найкраща якість. Коли люди надто добрі та наївні, ними можна легко маніпулювати та боляче образити. Астрологи кажуть, що ця особливість багато в чому залежить від того, під заступництвом якого сузір'я народилася людина. Про це розповість Дніпровська панорама.

Рак

рак

Найдовірливіший і найвразливіший знак Зодіаку. Він сліпо вірить у те, що його оточують лише добрі та щирі люди, тому його знайомі часто сідають йому на шию і намагаються отримати вигоду. Найприкріше, що довірливістю Рака користуються і близькі, яким він сліпо вірить. При цьому самі представники знаку ніколи не використовують брехню та маніпуляції заради власної вигоди, а також не намагаються виправдати себе та завжди спокійно визнають помилки.

Лев

лев

Це може здатися дуже дивним, але під маскою амбітного лідера ховається вразливий і чуйний Лев, який ніколи не відмовить у допомозі і кинеться віддавати останнє, навіть не відчувши каверзи. При цьому відкритості та щирості він чекає і від інших, а якщо представник знака усвідомлює, що він став жертвою обману чи маніпуляцій, він намагатиметься помститися, і помста ця буде справді страшна.

Терези

весы

Представник знака справедливий і чесний з усіма навколо, відрізняється надійністю та добродушністю. Принципово не обманює інших людей, очікуючи на те саме ставлення до себе. На жаль, рідко буває так, що в колі знайомих і друзів Терезів немає тих, хто так і норовить «сісти на шию». І незважаючи на негативний життєвий досвід, Терези відмовляються вірити в найгірше і продовжують беззастережно довіряти тому, що їм говорять оточуючі. Через це нерідко опиняються в центрі розіграшів, а в гіршому випадку стають мішенню для аферистів та шахраїв. Представником цього знака потрібно намагатися бути більш пильними та уважніше ставитись до того, що відбувається навколо.

Читайте також: Майстер маніпуляції: названі найпідступніші жінки за знаком Зодіаку