Смачна і корисна: домашня куряча ковбаса для здорового харчування

Ви шукаєте смачну альтернативу магазинним ковбасам? Наша домашня куряча ковбаса - це ідеальний варіант для тих, хто стежить за своїм здоров'ям. Легкий та ніжний смак, мінімум калорій та максимум користі, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Куряче філе - 600-650 г.
Желатин – 30 г.
Копчена паприка - 1 ч. л.
Лимонний перець – 1 ч. л.
Куркума – 1 ч. л.
Сіль.

Приготування

  1. Наріжте куряче філе на дрібні кубики, додайте сухий желатин, вибрані спеції та сіль. Все ретельно перемішайте. Потім викладіть масу на фольгу, сформуйте ковбасу і щільно загорніть у фольгу, краще кілька шарів.
  2. Покладіть духовку в попередньо розігріту до 180°C і випікайте 1 годину. Після випікання дайте ковбасі охолонути, а потім поставте в холодильник на 2-3 години або краще на ніч для застигання.

Також раніше ми писали Пишний, м'який, легко згортається. Рецепт вдалого рулета за 5 хвилин