Смачні та корисні ласощі: готуємо домашній мармелад з трьох інгредієнтів

Хто сказав, що для приготування ласощів потрібна гора інгредієнтів і години на кухні? Цей рецепт домашнього мармеладу доводить зворотне! Вам знадобиться лише три доступні продукти, трохи вільного часу, і ось - на вашому столі красуються ароматні, желейні цукерки, які припадуть до смаку і дорослим, і дітям, повідомляє Дніпровська порадниця.

Переваги цього рецепту

Простота: з приготуванням впорається навіть кулінар-початківець.
Натуральність: лише три інгредієнти, ніяких штучних барвників і консервантів.
Варіативність: використовуйте будь-який сік, морс або компот, щоб отримати мармелад з вашим улюбленим смаком.

Інгредієнти

Сік, морс або компот - 400 мл;
Желатин - 40 г;
Цукор - за смаком;
Лимонний сік - 1 ст. л.

Приготування

  1. У сотейнику змішуємо сік, цукор, желатин та лимонний сік. Перемішуємо та залишаємо на 10 хвилин набухати (час набухання написано на упаковці желатину). Після цього ставимо на плиту і на повільному вогні доводимо до повного розчинення (тільки не закип'ятіть масу). Потім вливаємо формочками і відправляємо в холодильник на 2-3 години.
  2. Готові мармеладки виймаємо з форми та насолоджуємося. За бажанням можна обвалювати в цукор. Мармеладки зберігаю у холодильнику.

Також раніше ми писали Незвичайний рецепт солоної мойви: смачна закуска за 12 годин