Смачні та ніжні котлети з плавленим сирком: секрет ідеальної страви

Секрет цих котлет у неймовірному поєднанні м'ясного фаршу, вершкового сиру та яєць. Завдяки цьому вони виходять неймовірно ніжними, соковитими та ароматними. А панірування з сухарів дарує їм хрустку золотисту скоринку, повідомляє Дніпровська порадниця.

Приготування цих котлет не потребує багато часу та зусиль, а результат вас приємно здивує. Їх можна подавати з будь-яким гарніром, овочами або салатами.

Інгредієнти

Курячий фарш – 600 г.
Варені яйця - 2 шт.
Плавлений сирок - 1 шт.
Молоко – 30 мл.
Сіль, перець - за смаком.
Панірувальні сухарі.

Приготування

  1. Яйця та плавлений сир натерти на великій тертці. У фарш додати молоко, яйця та сирок. Посолити, поперчити до смаку. Добре перемішати та прибрати в холодильник на 1 годину.
  2. Далі сформувати котлети, обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити на невеликій кількості олії з двох сторін на середньому вогні під кришкою по 3-4 хвилини.

Також раніше ми писали Швидкий пиріг з помідорами та зеленню: літній настрій за 20 хвилин