Смачний та ситний обід. Фарширована картопля в духовці

Запечена у духовці фарширована картопля - смачна та легка у приготуванні страва. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Інгредієнти

  • Картопля 8-9 шт.
  • Вершкове масло 50 г
  • Сир моцарелла 100 г
  • Молоко 2-3 столові ложки
  • Кріп за смаком
  • Сир засипати зверху 100 г
  • Бекон 150 г

Приготування

Духовку розігріти на 180-200 градусів (для великої картоплі).

Вимиті картоплини в шкірці рясно змастити олією, посолити та запекти до готовності (перевіряйте ножем). Дати трохи охолонути. Розрізати вздовж навпіл. Вийняти максимум м'якоті ложкою. Шкірку викласти щільно в деко, змащене олією, усередині посолити, поперчити.

Картопляну м'якоть посолити та потовкти, додати м'яке вершкове масло, тертий сир, кріп, молоко. Можна додати смажені гриби із цибулею. Начинити шкірку, зверху викласти бекон чи сало, грудинку. Відправити у духовку. За 3 хвилини до готовності присипати сиром.

Нагадаємо, раніше ми публікували рецепт смачних сирників на сніданок.