Справжня насолода: рецепт смачних сирників на сніданок
Сирники - це смачна страва з сиру, яку часто готують на сніданок або перекус. Їх люблять дорослі та діти. Простим рецептом приготування сирників ділиться "Дніпровська панорама".
Інгредієнти для сирників:
- 1 1/2 чашки сиру (добре відцідженого)
- 1 яйце
- 1/4 чашки цукру
- 1/2 чашки муки
- 1/2 ч. ложки солі
- 1/2 ч. ложки ванільного цукру (за бажанням)
- 2 ст. ложки рослинної олії (для смаження)
- Цукрова пудра або мед (для подачі, за бажанням)
Інструкція:
- У великій мисці поєднайте сир, яйце, цукор, сіль та (за бажанням) ванільний цукор. Перемішайте усе добре, щоб отримати однорідну масу.
- Додайте муку і продовжуйте змішувати, поки тісто не стане однорідним. Зверніть увагу, щоб не змішувати занадто довго, щоб уникнути перетворення тіста в "жорсткий" сирник.
- Нагрійте сковороду з рослинною олією на середньому вогні.
- Формуйте невеликі сирники руками та обсмажуйте їх на сковороді до золотистої скоринки з обох сторін (по близько 2-3 хвилини з кожного боку).
- Викладіть обсмажені сирники на рушник або паперові рушники, щоб зняти зайву олію.
- Подавайте сирники гарячими, посипані пудрою цукру або з медом за бажанням.
Сирники можна подавати як самостійну страву або з джемом, варенням, фруктами чи вершками. Цей смачний сніданок чи перекус буде справжньою насолодою для вашого смаку. Насолоджуйтесь!
Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як приготувати гарбузові оладки на сніданок.