Справжня насолода: рецепт смачних сирників на сніданок

Сирники - це смачна страва з сиру, яку часто готують на сніданок або перекус. Їх люблять дорослі та діти. Простим рецептом приготування сирників ділиться "Дніпровська панорама".

Інгредієнти для сирників:

  • 1 1/2 чашки сиру (добре відцідженого)
  • 1 яйце
  • 1/4 чашки цукру
  • 1/2 чашки муки
  • 1/2 ч. ложки солі
  • 1/2 ч. ложки ванільного цукру (за бажанням)
  • 2 ст. ложки рослинної олії (для смаження)
  • Цукрова пудра або мед (для подачі, за бажанням)

Інструкція:


  1. У великій мисці поєднайте сир, яйце, цукор, сіль та (за бажанням) ванільний цукор. Перемішайте усе добре, щоб отримати однорідну масу.
  2. Додайте муку і продовжуйте змішувати, поки тісто не стане однорідним. Зверніть увагу, щоб не змішувати занадто довго, щоб уникнути перетворення тіста в "жорсткий" сирник.
  3. Нагрійте сковороду з рослинною олією на середньому вогні.
  4. Формуйте невеликі сирники руками та обсмажуйте їх на сковороді до золотистої скоринки з обох сторін (по близько 2-3 хвилини з кожного боку).
  5. Викладіть обсмажені сирники на рушник або паперові рушники, щоб зняти зайву олію.
  6. Подавайте сирники гарячими, посипані пудрою цукру або з медом за бажанням.

Сирники можна подавати як самостійну страву або з джемом, варенням, фруктами чи вершками. Цей смачний сніданок чи перекус буде справжньою насолодою для вашого смаку. Насолоджуйтесь!

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як приготувати гарбузові оладки на сніданок.