Сніг у Дніпрі: комунальники оперативно розчистили дороги, відновили теплопостачання та водопостачання

У суботу, 25 листопада, ввечері у Дніпрі розпочався снігопад. Комунальники міста одразу вийшли працювати на автомагістралі, аби розчистити дороги. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Спецтехніка з вечора і всю ніч прибирала та підсипала проїжджі частини. До ранку 26 листопада дороги в місті були розчищені та очищені від льоду.

Департамент благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради звертається до автовласників з проханням паркувати автівки відповідно до правил, аби не заважати спецтранспорту екстрених і комунальних служб.

За інформацією Дніпропетровського регіонального центру з гідрометеорології складні погодні умови у вигляді дощу, мокрого снігу, налипання мокрого снігу, сильного вітру затримаються на кілька діб.

Теплопостачання та водопостачання відновлено

Протягом ночі знеструмлень чи аварій на підвищувальних та насосно-фільтрувальних станціях не зафіксовано.

25 листопада пізно ввечері фахівці КП «Теплоенерго» завершили ремонтні роботи на тепломережі, відновлено теплопостачання за наступними адресами:

  • просп. Богдана Хмельницького, 109, 111, 113, 119, 121, 123, 125, 127, 129, 131, 133;
  • вул. Казакевича, 1, 2, 3, 4;
  • вул. Квартальна, 11, 17, 25, 27, 29, 31;
  • вул. Інженерна, 2, 2-А, 2-Б, 4, 4-А 6;
  • вул. В. Сліпака, 50, 50-А, 52;
  • вул. 152-ї Дивізії, 2, 2-А, 4, 4-А.

Також завершили аварійні роботи бригади КП «Дніпроводоканал» на таких об’єктах:

  • вул. Стара Пристань, 160, відновлено водопостачання вул. Далека;
  • вул. Лютнева, 88, відновлено водопостачання по вулиць: Спокійна, Дунайська, Мисливська, Левушківська, Лютнева, В. Капніста,
  • Академіка Задонцева, 9 травня, узвіз Крутий;
  • вул. Чаплинська, 273 (сел. Чаплі), відновлено водопостачання сел. Чаплі.

Також вчора ввечері комунальники оперативно впоралися з аварійними роботами по вул. Автотранспортна, 2-А. Вже о 22:43 було відновлено водопостачання по вул. Енергетична, 69, 71, 73.

За минулу добу бригади КП «Дніпроводоканал» очистили 25 засмічень на мережах водовідведення, а також усунули 10 пошкодження на мережах водопостачання.

Комунальники продовжать роботи

Комунальники сьогодні продовжать роботи за заявками містян на очищення засмічень на мережах водовідведення та усуненні пошкоджень на мережах водопостачання, що надійшли до «Контакт-центру» Дніпровської мерії.

Ці роботи проводяться без відключення водопостачання.

Усі служби готові до роботи

Всі служби у разі необхідності готові оперативно взятися за ліквідацію аварійних ситуацій, а також до робіт за заявками містян на очищення каналізаційних мереж, а також пошкоджень на мережах водопостачання.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі та області 27, 28, 29 листопада та 1 грудня відключать світло.