Соковита запіканка. Порадуйте себе ніжною французькою стравою (Рецепт)

Запіканка - це найпростіша, на перший погляд, страва, але її вигляд і смак здатні створити святкову атмосферу на кожному столі. Для приготування запіканок дуже добре підходять різноманітні овочі. Вони не тільки наповняють страву додатковим смаком, але й роблять її більш корисною, пише Дніпровська панорама.

Інгредієнти:

  • Фарш курячий 450 гр.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник
  • Помідор
  • Яйце - 1 шт.
  • Кабачки
  • Сир голландський

Приготування:

  1. Натріть на великій тертці кабачок, посоліть і залиште на 10 хвилин. Тим часом подрібніть у блендері цибулю та часник.
  2. До фаршу додайте яйце, порізаний дрібно помідор, цибулю, часник, сіль, перець, прованські трави.
  3. Кабачки відіжміть від зайвої рідини і додайте їх до фаршу.
  4. Все перемішайте, викладіть у форму для запікання і випікайте при 180 градусах 20 хвилин.
  5. Далі після закінчення часу дістаньте запіканку, посипте тертим сиром і відправте ще духовку на 10-15 хвилин.

Смачного!

Нагадаємо, раніше ми писали: Секретний розчин. Як помити вікна, щоб вони надовго залишилися чистими.