Соковита запіканка. Порадуйте себе ніжною французькою стравою (Рецепт)
Запіканка - це найпростіша, на перший погляд, страва, але її вигляд і смак здатні створити святкову атмосферу на кожному столі. Для приготування запіканок дуже добре підходять різноманітні овочі. Вони не тільки наповняють страву додатковим смаком, але й роблять її більш корисною, пише Дніпровська панорама.
Інгредієнти:
- Фарш курячий 450 гр.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник
- Помідор
- Яйце - 1 шт.
- Кабачки
- Сир голландський
Приготування:
- Натріть на великій тертці кабачок, посоліть і залиште на 10 хвилин. Тим часом подрібніть у блендері цибулю та часник.
- До фаршу додайте яйце, порізаний дрібно помідор, цибулю, часник, сіль, перець, прованські трави.
- Кабачки відіжміть від зайвої рідини і додайте їх до фаршу.
- Все перемішайте, викладіть у форму для запікання і випікайте при 180 градусах 20 хвилин.
- Далі після закінчення часу дістаньте запіканку, посипте тертим сиром і відправте ще духовку на 10-15 хвилин.
Смачного!
Нагадаємо, раніше ми писали: Секретний розчин. Як помити вікна, щоб вони надовго залишилися чистими.