Солимо сало на зиму в банці: зберігатиметься не один місяць (перевірений рецепт)

Сало – українська страва, без якої неможливо уявити обід чи вечерю. Пропонуємо рецепт солоного сала у банку. Цей продукт збережеться протягом усієї зими і стане родзинкою будь-якого столу. Як засолити сало так, щоб воно зберігалося не один місяць, розповість Дніпровська панорама.

Деталі

Для приготування сала знадобляться такі продукти:

  • сало – 1 кг
  • сіль – 6 ст. л.
  • улюблені спеції – до смаку.

Приготування сала у банці

Насамперед необхідно помити банку для сала і висушити його.

Далі потрібно нарізати сало невеликими шматочками і обваляти його з усіх боків у солі та спеціях.

На дно банки потрібно покласти трохи солі, а потім викласти сало. Банку потрібно закрити кришкою та поставити в холодильник на 5-7 днів. Так він може зберігатись не один місяць.

Нагадаємо, раніше ми писали: Без духовки та без замісу. Кожен вихідний готую бісквіт на сковороді, заздрять усі подружки (фото)