Солимо сало на зиму в банці: зберігатиметься не один місяць (перевірений рецепт)
Сало – українська страва, без якої неможливо уявити обід чи вечерю. Пропонуємо рецепт солоного сала у банку. Цей продукт збережеться протягом усієї зими і стане родзинкою будь-якого столу. Як засолити сало так, щоб воно зберігалося не один місяць, розповість Дніпровська панорама.
Деталі
Для приготування сала знадобляться такі продукти:
- сало – 1 кг
- сіль – 6 ст. л.
- улюблені спеції – до смаку.
Приготування сала у банці
Насамперед необхідно помити банку для сала і висушити його.
Далі потрібно нарізати сало невеликими шматочками і обваляти його з усіх боків у солі та спеціях.
На дно банки потрібно покласти трохи солі, а потім викласти сало. Банку потрібно закрити кришкою та поставити в холодильник на 5-7 днів. Так він може зберігатись не один місяць.
Нагадаємо, раніше ми писали: Без духовки та без замісу. Кожен вихідний готую бісквіт на сковороді, заздрять усі подружки (фото)