Солодкий "Острів": дніпровський кондитер Дмитро Нікіфоренко створив кулінарний шедевр

Дніпро знову може пишатися своїми талантами! Відомий дніпровський кондитер Дмитро Нікіфоренко вкотре підкорив уяву та смакові рецептори, представивши свій новий, абсолютно оригінальний витвір — торт-острів. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на фб сторінку Дмитра Нікіфоренка.

Кондитер Дмитро Нікіфоренко знову підтвердив свій статус майстра солодких ілюзій. Маестро у себе в соцмережах знову приємно здивував поціновувачів свого таланту, продемонструвавши черговий шедевр. 

Цього разу Дмитро поставив собі особливо амбітне завдання: не просто створити їстівну мініатюру суші, а передати атмосферу — відчуття спокою, затишку, повітря, наповненого свіжістю. Щоб кожен шматочок немов переносив дегустатора на справжній, загублений у блакиті, райський острівець.

«Неймовірна краса природи, повітря, наповнене затишком та спокоєм, не можуть не заворожувати! І дуже важливо передати цю атмосферу у солодкому витворі. Як це вийшло у мене — на Ваш розсуд,» — інтригує майстер.
Торти у вигляді острова не втрачають своєї популярності.
Неймовірна краса природи, повітря, наповнене затишком та спокоєм не можуть не заворожувати! І дуже важливо передати цю атмосферу у солодкому витворі.
Як це вийшло у мене – на Ваш розсуд.
Отже, торт “Острів”
Вага 4,1 кг
Начинка: вершковий бісквіт, сирно-вершковий крем Чіз, бананово-апельсиновий курд.
Весь декор їстівний.


вв

мвіц

Нагадаємо, раніше ми писали

Золотисті сирні коржики за 15 хвилин: ідеальний сніданок чи швидкий перекус