Спину гнути і вимазувати руки не треба. У Дніпрі вигадали лайфхак, як швидко та легко посадити часник на зиму (відео)

Осінніх клопотів у жінок на городі багато. Треба встигнути зібрати весь урожай, а ще подбати про наступний. Посадити озимий часник іноді буває складно. Як це зробити без особливих зусиль, в ексклюзивному відео "Дніпровської панорами".

Цого року осінь довго була, по-перше, без дощів. по-друге, досить теплою. Через це посадку озимого часнику доводилося переновити на більш прохолодний час, аби він не взявся рости передчасно. Рясні дощі теж не дуже добре, бо доводиться копирсатися у багнюці.

часник

Це ж крім того, що перекопай ділянку під часник, загреби її, потім рядочки наміть, рівчачки зроби і ставай мало не навколішки, кожен зубчик вдавлюй в землю. А як вона така мокра, то вже на третьому-четвертому на пальцях буде стільки чорнозему, хоч глечик ліпи.

часник

У Тік-Тоці є чимало лайфхаків. Журналісти "Дніпровської панорами" перевірили один з них.

часник

Для цього треба підготувати посадковий матеріал, потримати у розчині марганцівки зубочки часнику, знайти шматок пластикової труби, зазвичай лишаються такі в господарстві після ремонту. Обирайте зручну для вас висоту. А далі дійте так, як показано на відео:

До речі, експериментально доведено, що в такий спосіб за 3 години можна висадити 6 соток часнику. ваша спина цього навіть не помтить. І руки будуть чисті.

Бажаємо гарного врожаю для перемоги!

Нагадаємо, раніше ми писали: Над Дніпром сотні птахів галасливо летіли у вирій (відео)