Сподіваються знайти живим: на Дніпропетровщині тривають пошуки 6-річного хлопчика

На Дніпропетровщині тривають пошуки 6-річного Василя Підкуйка. 7 липня хлопчик залишив домівку в селі Проточі Царичанського району, відтоді його ніхто не бачив. Останню інформацію щодо ходу пошуків розкаже Дніпровська Панорама

Станом на 14 липня дитину шукають вже тиждень. За останньою інформацією, яку отримали волонтери, відомо, що хлопчик може бути живим. Пошуки не припиняються, але потрібні волонтери для обстеження додаткових локацій. 

Мы с Вами ещё можем успеть спасти детскую жизнь! Объединяемся что бы спасать жизни. Точка сбора - Днепр. Турбинный спуск 4. 
Дата - 15 июля, пятница! Время сбора - 9.00. Связь - 0681100911, – написав керівник пошукового загону "Ангел" Микола Полянський. 

Нагадаємо, шукати зниклу дитину розпочали ввечері 7 липня. Проте пошуки не дали результату, а 9 липня волонтери організації "Поиск пропавших детей" повідомили про зупинку операції у зв'язку з відкриттям нових обставин. За їхньою інформацією, дитину знайшли мертвою – правда в поліції цю версію ніяк не коментували. Пізніше, 10 липня, стало відомо про поновлення пошуку. На місце виїхали волонтери павлоградського пошуково-рятувального загону "Антарес". До пошуку залучили собак-універсалів, які навчені знаходити і живих, і мертвих людей.

Наразі шестирічного Василя продовжують шукати волонтери та поліція. Зниклому хлопчику на вигляд 6 років, у нього коротке світле волосся, карі очі, повне статури. З дому він пішов без одягу. Хлопчик не розмовляє.

Якщо у вас є інформація про місцезнаходження Василя Подкуйко, будь ласка, повідомте в поліцію за телефоном:

  • 102;
  • (096) 884 83 94.

Раніше ми повідомляли, що до пошуків хлопчика долучилися водолази