Справжній смак осені: рецепт гарбузових оладок на сніданок

Гарбузові оладки - це смачна сезонна страва, яку можна готувати восени, коли гарбузи стають доступними. Ця страва може стати чудовим сніданком для всієї родини. Рецептом, як готувати гарбузові оладки, ділиться "Дніпровська панорама".

Інгредієнти для гарбузових оладок:

  • 1 чашка гарбузового пюре (відварений і відцеджений гарбуз)
  • 1 яйце
  • 1/4 чашки цукру
  • 1/2 чашки молока
  • 1 1/4 чашки борошна
  • 1 ч. ложка порошку для випічки
  • 1/2 ч. ложка солі
  • 1/2 ч. ложка кориці (за смаком)
  • 1/4 чашки розігрітого вершкового масла або рослинного масла
  • Олія для смаження (рекомендується рослинна олія)

Інструкція:

  1. Приготування гарбузового пюре: Відваріть або запечіть гарбуз, видаліть насіння і виложіть м'якоть. Зробіть пюре з гарбуза.
  2. Приготування тіста: У великій мисці вбийте яйце, додайте цукор і збийте до однорідності. Додайте гарбузове пюре і молоко, і добре перемішайте. У іншій мисці змішайте борошно, порошок для випічки, сіль і корицю. Додайте сухі інгредієнти до змішаної гарбузової маси і змішайте до однорідності.
  3. Смаження оладок: Розігрійте сковороду з олією на середньому вогні. Ложкою налийте тесто на гарячу сковороду, утворюючи кружечки. Смажте оладки з обох сторін до золотисто-коричневого кольору, приблизно по 2-3 хвилини з кожного боку. Поставте оладки на паперовий рушник, щоб зняти надлишок олії.

Подавайте гарбузові оладки гарячими з медом, сиропом, варенням, або ж з цукром і корицею за смаком.

Ці гарбузові оладки чудово підходять як смачний і ситний сніданок або перекус. Насолоджуйтесь осіннім смаком!

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як приготувати швидкі пиріжки із зеленою цибулею та яйцем.