Стартував бета-тест «Національного кешбеку»: перші товари вже в системі

Днями стартувало бета-тестування програми «Національний кешбек» для споживачів. Воно триватиме близько місяця. У цей період система наповнюватиметься товарами українських виробників, за купівлю яких можна отримати 10% кешбеку. Про це повідомдляє Дніпровська порадниця з посиланням на Міністерство економіки України.

Кешбек нараховують щонайменше 7 торгових мереж, в процесі приєднання ще біля 40 закладів торгівлі. В програмі вже зареєстровано 38 тисяч товарів від 600 українських виробників. Серед них, зокрема, продукти харчування, ліки, одяг, побутова хімія і косметика, господарські товари, будівельні матеріали, меблі, іграшки.

Щоб отримувати кешбек від держави, споживачам необхідно подати заявку через сайт чи мобільний застосунок банку, який бере участь у програмі, або звернутись до відділення. Відкрити фізичну чи віртуальну картку, куди нараховуватиметься кешбек.


Під час звернення до банку треба буде визначити також картки, з яких будуть здійснюватись оплати за товари. Далі оновити мобільний застосунок Дія, обрати сервіс Національний кешбек і там позначити картку для виплат кешбеку.

Після цього можна йти в магазин, який вже приєднався до програми «Національний кешбек», і робити покупки. Кешбек вже доступний на 38 тисяч товарів від 600 локальних виробників.

Також раніше ми писали Чи доведеться усім українцям міняти водійські права: Які зміни готує Рада