Сумнівний комфорт. Біля Дніпра хлібні кіоски пристосували для відпочинку на Блакитному озері

На одній із баз відпочинку на Блакитному озері, що поблизу Кам'янського, відпочивальникам пропонують заселитися в старі хлібні кіоски. Вагончики, де колись продавали хліб, дещо переобладнали на гостьові будиночки, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на портал “Кстаті”.

Місцеві зазначають, що нещодавно у Кам’янському поменшало хлібних кіосків. Два із них знайшли на території однієї із баз відпочинку на Блакитних озерах. Чи справді там хтось живе – не уточнюється, але відомо, що всередині їх обставили меблями та навіть встановили кондиціонер. 

хлібні кіоски

Нам важко уявити наскільки комфортно можна відпочивати у цих апартаментах. Так, їх обладнали кондиціонерами, щоб боротись зі спекою, та все одно якось незвично усвідомлювати, що в них хтось живе. Особливо з урахуванням того, що рекламу хлібозаводу зі стін цих "житлових модулів" ніхто не прибрав. Можливо, після закінчення сезону відпочинку на Блакитному озері, вони знову повернуться на вулиці міста у якості точок продажу хліба, - пишуть журналісти.

хлібні кіоски

Кам’янчани припускають, що до такого креативу власники бази вдалися через збільшення попиту, адже цьогоріч обласний туризм як ніколи популярний, бо відомі морські курорти або під окупацією, або постраждали від ракетних обстрілів. Тож багато хто їде покупатися саме на озера та інші зони відпочинку біля прісних водойм.

Нагадаємо, раніше ми писали: Місце для активного відпочинку: Біла гора на Дніпропетровщині