Свіжість літа у кожній склянці: компот з аґрусу "Мохіто" на зиму
Літо у розпалі, а це значить, що настав сезон запасатися вітамінами на зиму! Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати незвичайний компот з аґрусу, який неодмінно підкорить вас своїм освіжаючим смаком та ароматом, повідомляє Дніпровська порадниця.
"Мохіто" - це не лише популярний коктейль, але й оригінальний рецепт компоту, який поєднує в собі кислинку аґрусу, м'яту свіжість та легку цитрусову нотку лимона. Цей напій не лише смачний, але й дуже корисний, адже аґрус багатий на вітаміни та мікроелементи, необхідні для нашого організму.
Інгредієнти на 3-х літрову банку
Аґрус - 1 склянка з верхом;
Цукор - 1 склянка;
Лимон - 3 шматочки;
М'ята -1 гілочка;
Лим. кислота - 1/6 ч. л.
Приготування
- Аґрус ретельно вимити. На банку використовуємо одну склянку аґрусу. Додаємо три шматочки лимону, без кісточок, також гілочку м'яти, лимонну кислоту на кінчику ложки.
- Додати склянку цукру, залити кип'ятком, закатати, перевернути та укутати баночки до повного охолодження.
Також раніше ми писали Чизкейк з лохиною без випікання: легкий та освіжаючий десерт