Так смачно, що можна з'їсти цілу гору. Оладки з кабачків та сиру

Усім відомо, що в Україні літо - це пора кабачків. Є багато рецептів смачних страв з цим популярним овочем. Оладки  з кабачків та сиру - страва, яку можна готувати на сніданок, обід та вечерю. Рецептом цієї смачної страви ділиться "Дніпровська панорама".

Інгредієнти для оладок з кабачків та сиру

  • Молоді кабачки - 500 г
  • Морква - 50 г
  • Бринза - 100-130 г
  • Яйця (великого розміру) - 2 шт.
  • Борошно - 2-3 ст. л. (з вершком)
  • Зелень кропу - 2-3 гілочки
  • Зелень петрушки - 2-3 гілочки
  • Стебла зеленої цибулі - 5-6 шт.
  • Сіль, чорний мелений і пекучий червоний перець - за смаком
  • Соняшникова рафінована олія для смаження

Приготування оладок з кабачків та сиру

  1. Кабачки потерти на крупній терці, трошки посолити і перемішати, щоб виділився сік.
  2. Моркву очистити від шкірки і натерти на крупній терці.
  3. Бринзу також натерти на крупній терці.
  4. Зелень кропу, петрушки і стебла зеленої цибулі подрібнити ножем.
  5. Натертий кабачок добре відтиснути від соку і викласти у велику посудину.
  6. До кабачка додати моркву, бринзу, зелень і трохи збиті яйця.
  7. Все перемішати, посолити, додати чорний мелений і червоний пекучий перець за смаком.
  8. Далі додати 2-3 ст. л. борошна (з вершком) і перемішати.
  9. На сковорідці розігріти соняшникову олію. Столовою ложкою викласти приготовлену кабачкову суміш і злегка притиснути її ложкою так, щоб сформувати оладки.
  10. Смажити на невеликому вогні з обох боків до рум’яної скоринки. Страву подавати гарячою або теплою зі сметаною.

Смачного!