Таким місто ви ще не чули. У популярному тревел-шоу покажуть, як Дніпро живе під час війни (фото)

У Дніпрі зняли другий випуск нового сезону популярного музичного тревел-шоу "Як звучить світ... Україна" від творчого подружжя продюсерки BADOEVTEAM та відомого українського режисера і ведучого Наталії та Євгена Синельникових. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Дніпро зацікавило авторів шоу, як один з найбільших обласних центрів України, що розташован близько до бойових дій. До того ж наше місто завжди було найважливішим центром металургійної промисловості та машинобудування, осередком бізнес-проєктів. Не обійдуть увагою й дніпровську набережну, яку вважають найдовшою набережною в Європі.. 

У планах ведучого Євгена Філатова відвідає місця, які асоціюються з Дніпром у містян та туристів. Серед таких об'єктів перший в Україні металургійний завод "Інтерпайп сталь", історія якого бере початок у 1895 році. Автори проїдуться ретро-трамваєм та запишуть звуки ще декілька цікавих місць, які розкриють Дніпро з нового боку.

Попри репутацію міста підприємств, ведучий Євген Філатов розкриє його культурну складову, збере історії непересічних талановитих дніпрян.

Життя у Дніпрі завжди було бурхливим, місто постійно розвивається і, попри військові дії, продовжує активно працювати на підвищення економіки та обороноздатності країни. Ми хотіли відзняти сюжет про це місто ще минулого року і, нарешті, нам це вдалося. Обіцяємо, буде цікаво, таким місто ви ще не чули, – прокоментувала зйомки Наталія Синельникова. 

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі зникли птахи. Що відбувається у світі пернатих.