Такого не забудеш. У Дніпрі на ринку "покарали" манекен

Жвава торгівля, різноманіття товарів, манекен, що сумно стоїть у кутку - така сьогодні “Озерка” у Дніпрі. Як змінилося життя міських підприємців, подивився кореспондент “Дніпровської панорами”.

Зараз багато хто намагається економити практично на всьому. Ціни на одяг у магазинах вже давно не радують, а щоб знайти щось гідне в секондах, потрібен особливий талант, він є не у кожного. Ось тут споживачам на допомогу приходять речові ринки, де можна знайти все, що душа забажає.

ринок озерка Дніпро

Як не дивно, ні ковідом, ні війною “Озерку” не зламати. Ми очікували побачити порожні ряди та закриті ролети, але помилилися. Справді, деякі точки зачинені, проте загалом торгівля на ринку йде бадьоро та весело.

ринок озерка Дніпро

Спокійно пройтися рядами вам не дадуть - продавці активно рекламують свій товар і закликають до себе. Як розповіла ”Дніпровській панорамі” одна з підприємниць:

Ми тут вже тридцять років стоїмо, і будемо стояти. Чого нам закриватися - товар є, покупці теж, постійні між іншим, багато років у нас купують.

На питання, як справи з торгівлею з початку повномасштабного вторгнення, всі продавці в один голос відповіли, що "у кого як, а у нас все гаразд".

 

ринок озерка Дніпро

І справді, різноманітність товарів на “Озерці” вражає: взуття, одяг, ковдри, постільна білизна, посуд, сонцезахисні окуляри, зарядні пристрої. І достатньо покупців для буднього дня.

ринок озерка Дніпро

Взагалі, у речових лавах на Центральному ринку своя особлива атмосфера, яка надовго запам'ятається. А якщо трохи заблукати, то можна побачити щось несподіване та кумедне, наприклад, “покараний” кимось манекен.

озерка7

Раніше ми писали АТБ не зупиняється у своїй підтримці захисників країни та придбала значну кількість дронів для їх потреб