Такої кількості людей тут ще не бачили. У Дніпрі на пляжі аншлаг (відео)

Неймовірна спека, яка накрила Дніпро та Україну стала ще одним випробуванням. І хоч як стверджують синоптики, на вихідних у Дніпрі температура повітря ледь не побила історичний максимум, через спеку вже який день не хочеться нікуди виходити, щоб сидіти під кондиціонером, або хочеться бути поближче до води. На місцевих пляжах людей було так багато, що яблуку ніде було впасти. Люди йшли і йшли і така картина по різних районах міста, про це активно дніпряни розповідають у соцмережах. Навіть пообіді, коли сонце найнебезпечніше, були й такі, хто не поспішав йти додому, казали, що біля води спеку переносити легше, повідомляє Дніпровська панорама.

Ось таку картину побачили у неділю ввечері близько 18 години наші кореспонденти на пляжі, що на житловому масиві Перемога 1, за аквапарком. Такої кількості людей тут не бачили ще ніколи. Щоб охолодитись та врятуватись від жагучої спеки, сюди йшли люди різного віку, особливо бачили багато дітей. Хтось орендував шезлонги з парасольками,  хтось просто простилав якесь простирадло чи рушник і розташовувався на травичці чи піску. 

Поруч грали у волейбол, діти купались чи бігли стрибати на батуті. Були й такі

Літо, так хочеться устигнути відпочити, та як шкода, що за 3 тижні вже осінь. Клята війна змінила нас та змінила людські цінності. 

 

Нагадаємо, раніше ми писали

Град, зливи та навіть торнадо. Що принесе Дніпру довгоочікуване похолодання