Там і досі бачать привидів: названі наймістичніші місця Дніпра

Дніпро – це місто з багатою історією та культурою. Тут є багато місць, які оповиті таємницями та легендами. Вони приваблюють любителів містики та паранормальних явищ. Дніпровська панорама. детальніше розповість про паранормальні локації у місті.  . 

Потьомкінська яма

2-13-768x575

Потьомкінська яма – це глибокий котлован, розташований у центрі міста. Він був виритий у 18 столітті за наказом князя Потьомкіна на будівництво нового палацу. Однак палац так і не був збудований, а яма залишилася порожнім нагадуванням про колишню велич.

Потьомкінську яму оточує безліч легенд. Кажуть, що в ній мешкають примари робітників, які загинули під час будівництва палацу. Також кажуть, що у ямі є вхід у підземний світ.

Будинок із привидами

92_main-v1583947800

Будинок із привидами – це старовинний особняк, розташований на вулиці Гоголя. Він був побудований у 19 столітті і належав багатому купцю. Кажуть, що в будинку живе примара його дочки, яка була вбита своїм чоловіком.

У будинку з привидами часто чуються дивні звуки, а ночами у вікнах бачать світло. Деякі люди стверджують, що бачили примару дочки купця.

Монастирський острів

67

Монастирський острів – це невеликий острів, розташований у центрі Дніпра.Там знаходиться Свято-Троїцький монастир, заснований у 17 столітті, який оповитий безліччю легенд. Кажуть, що там є підземна церква, де зберігається чудотворна ікона.

Також по легендам, на самому острові мешкають духи ченців, які мешкали тут у минулому.

Будиночок на набережній

Снимок экрана 2023-12-07 215554

Будиночок на набережній – це невеликий будиночок, розташований на набережній Дніпра. Він був побудований у 19 столітті і належав багатому купцю.

Будиночок оповитий безліччю легенд. Кажуть, що в будинку живе примара купця, який був убитий бандитами. Також кажуть, що у будинку є схований скарб. Ці місця приваблюють любителів містики та паранормальних явищ. 

Читайте також: Заберете з собою всі сварки та хвороби: чого не можна робити у гостях