Технічний директор з Дніпропетровщини керує влучністю "партизанів", яких боїться ворог

Боєць Дніпропетровської окремої бригади Сил територіальної оборони Андрій з позивним Тімон бусоліст, навідник реактивної системи “Партизан”, яка стала справжнім жахом для окупантів. Кожний її залп - це знищення логістики, порушення управління або смерть. Про це аовідомляє Дніпровська панорама з посиланням на інформацію від Дніпропетровської окремої бригади Сил територіальної оборони.

У мирному житті Тімон був технічним директором одного з підприємств Дніпропетровської області, тож робота з цифрами, технічними термінами та розрахунками для нього є звичною. Зараз він направляє ракети на ворога та весь час удосконалює влучність реактивної системи.

Я не буду озвучувати, куди саме поцілили, але скажу так: вже зроблено безліч влучних пострілів. Раніше було цікаво просто хоча б влучити, а зараз вже працюємо над швидкістю, над точністю, вже більш цікаво влучати “в десятку”. Колись цілились у квадрат, потім квадрат звужували, звужували і зараз вже боремось за десятки метрів. "Партизан" - це не дуже точна річ, але ми навчаємось, щоб це виправити. Ми самі проєктуємо і варимо триноги, кріплення, приціли... Вже ставимо електронні приціли, використовуємо сучасні додатки, навіть 3D мапи. Постійно вдосконалюємось, - каже військовий.


За його словами, коли він наводить систему залпового вогню на противника, то думає про мир.

Рано чи пізно, але війна повинна закінчитися. Вдома чекає донька, тож я поспішаю, щоб закінчити це якомога раніше та повернутися додому, - додає Тімон.

Нагадаємо, раніше ми писали, що бійці тероборони Дніпра розповіли, як амброзія допомагає їм на нулі.