Тепло ще роздумує: приходити чи ні. Синоптики прогнозують погодні гойдалки у Дніпрі

Погода в Україні стає теплішою та сухішою, у деяких регіонах стовпчики термометрів піднімуться до +16 градусів. Чи варто чекати літньої погоди у Дніпрі? Чекати ніколи не забороняється, кажуть синоптики, втім не треба й розслаблятися, бо ще повторюватимуться заморозки. Передає Дніпровська панорама з посиланням на сторінку синоптика Станіслава Щедрина.

Серйозне потепління за прогнозом  Станіслава Щедрина розпочнеться вже з 20 березня. 

По всій країні завтра опадів не передбачається, а температура повітря, і надалі йде на підвищення, у більшості областей, стовпчики термометрів показуватимуть від +5+8 та до +9+13, пише синоптик

   

Синоптики Укргідрометцентру також підтверджують переважно суху погоду у понеділок. Невеликий дощ можливий уночі лише у східних областях. Температура повітря в нічний час доби становитиме -2...+3 градуси, на півдні та сході країни +1...6 градусів. Вдень від +8 до +13 градусів. Найтепліше 20 березня буде на крайньому півдні та на Прикарпатті, де стовпчики термометрів піднімуться до +16 градусів. У західних та центральних регіонах уранці місцями можливий туман. Вітер змінного напрямку, 3-8 м/с.

     

 

У Дніпрі 20 березня хмарно з проясненнями, без опадів. Вітер південний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +4...+6 °С, вдень +10...+12 °С.

Раніше ми писали про: Ефект присутності. У музеї Дніпра влаштовують квести-подорожі у минуле ( відео)