Тіло забрати не вдалося. Співачка Федишин зі сльозами на очах розповіла про загиблого на фронті брата (Відео)

Українська співачка Ірина Федишин зі сльозами на очах розповіла про трагедію, що сталася в її родині. У лютому в бою під Соледаром загинув її двоюрідний брат  – 34-річний Роман Климкович, який пішов на фронт добровольцем, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на ТСН.

Як розповіла Ірина Федишин, цю сумну звістку рідні досі не можуть розповісти 83-річній бабусі, бо не знають, як вона перенесе сумну новину.

Він був її любимчиком. Я розумію, що вона має право знати, але є просто страх, як вона перенесе цю звістку. Але вона багато молиться і я думаю, що молитва це те, що йому зараз дуже потрібно, - зі сльозами на очах розповів Ірина.

Крім того, тіло загиблого на фронті Романа досі не повернули.

Українська співачка відправляла на фронт одному із захисників бронежилет. Роман носив його деякий час, а потім повернув, бо у військовій частині видали інший.

Зараз у мене є пам'ятний бронежилет. Це бронежилет мого брата Роми, який загинув за Україну. Він певний час його носив. Ми були його дали йому на початку, а потім йому видали вже у військовій частині інші бронежилети. Він його повернув, каже: "Іро, можливо, комусь треба буде більше". І зараз ми від понеділка, у мене є запит, відправимо його в новий загін захисників, — додала Ірина.

Ромчику, цей бронежилет…, наче тебе обійняла. Світла тобі пам'ять мій братик, Герой України. Нехай цей бронежилет рятує життя іншим, - написала українська співачка.

Ірина Федишин також поділилася скріншотом останньої переписки із братом. Тоді вона надсилала йому фото з бабусею на Святвечір.

Ця переписка завершилася словами від Ромчика: "Вітання від мене всім!!!", - розповіла співачка.

Роман Климкович пішов на фронт добровольцем. Загинув 10 лютого під Соледаром.

Нагадаємо, раніше ми писали: За 9 днів до свого 30-річчя загинув Євгеній Лях з Дніпропетровщини. У нього залишились три брати