Торт "Молочна дівчинка": смачний спогад про дитинство
Відчуйте ностальгію за безтурботними днями дитинства з цим ніжним та апетитним тортом "Молочна дівчинка". Його насичений карамельний смак та пухка текстура не залишать байдужими ні дорослих, ні дітей, повідомляє Дніпровська порадниця.
Цей торт:
- Легко та швидко готується, тому стане справжньою паличкою-виручалочкою для зайнятих господинь.
- Має доступні інгредієнти, які завжди є під рукою.
- Чудово підходить для будь-якого свята чи просто для того, щоб порадувати себе та своїх близьких.
Інгредієнти
Коржі
Яйце - 2 шт.
Згущене молоко - 380 г.
Борошно - 180 г.
Розпушувач - 10 г.
Крем
Маскарпоне - 250 г.
Жирні вершки - 300 мл.
Цукрова пудра - на свій смак.
Приготування
- У яйця додаємо згущене молоко і перемішуємо до однорідності. Просіюємо борошно, розпушувач та замішуємо тісто.
- Деко застилаємо папером, тісто виливаємо на лист дещо і розрівнюємо в потрібній нам формі. Випікаємо при 180 г до готовності.
- Готовий корж перевертаємо на чистий аркуш паперу та знімаємо пергамент. Гарячі коржі складати один на одного не можна.
- Готуємо крем. Обов'язково потрібно, щоб інгредієнти були охолоджені. Просто всі разом збиваємо до потрібної консистенції.
Також раніше ми писали Коли можна квасити капусту в березні 2024. Календар сприятливих і несприятливих днів