Торт "Молочна дівчинка": смачний спогад про дитинство

Відчуйте ностальгію за безтурботними днями дитинства з цим ніжним та апетитним тортом "Молочна дівчинка". Його насичений карамельний смак та пухка текстура не залишать байдужими ні дорослих, ні дітей, повідомляє Дніпровська порадниця.

Цей торт:

  • Легко та швидко готується, тому стане справжньою паличкою-виручалочкою для зайнятих господинь.
  • Має доступні інгредієнти, які завжди є під рукою.
  • Чудово підходить для будь-якого свята чи просто для того, щоб порадувати себе та своїх близьких.

Інгредієнти

Коржі

Яйце - 2 шт.
Згущене молоко - 380 г.
Борошно - 180 г.
Розпушувач - 10 г.

Крем

Маскарпоне - 250 г.
Жирні вершки - 300 мл.
Цукрова пудра - на свій смак.

рецепт торту Молочна дівчинка

Приготування

  1. У яйця додаємо згущене молоко і перемішуємо до однорідності. Просіюємо борошно, розпушувач та замішуємо тісто.
  2. Деко застилаємо папером, тісто виливаємо на лист дещо і розрівнюємо в потрібній нам формі. Випікаємо при 180 г до готовності. 
  3. Готовий корж перевертаємо на чистий аркуш паперу та знімаємо пергамент. Гарячі коржі складати один на одного не можна.
  4. Готуємо крем. Обов'язково потрібно, щоб інгредієнти були охолоджені. Просто всі разом збиваємо до потрібної консистенції.

Також раніше ми писали Коли можна квасити капусту в березні 2024. Календар сприятливих і несприятливих днів