Торт на заздрість ворогам. Рецепт пишного бісквіту, вийде навіть у 3-річної дитини

Як приготувати бісквіт і так, щоб був смачним і не сухим та горілим, як підошва кирзака. Чого таїти, у кожної господині всіляке буває. Але, щоб такого більше не траплялось, радимо зберегти цей простий і дуже невибагливий рецепт. Спробуйте і ви не пожалкуєте, повідомляє Дніпровська панорама.

Варто розповісти про те, як можна в домашніх умовах приготувати пишний бісквіт.

Інгредієнти для бісквіту

яйця - 5 шт.;
сіль - щіпка;
ваніль - щіпка;
цукор - 150 г;
борошно - 150 г;
розпушувач - 0,5 ч.л.

Як приготувати бісквіт

У взбиті яйця, висипаємо сіль і починаємо збивати близько кількох хвилин. Всипаємо в яєчну суміш ваніль і цукор, збиваємо 8 хвилин|мінути| до пишної білої піни.

З'єднуємо борошно з розпушувачем, просіємо частинами яєчну суміш. Замішуємо бісквітне тісто, акуратно і лише в одному напрямку.

Тісто має вийти густим, не рідким. Форму для випікання застилаємо пергаментом, викладаємо на поверхню тісто.

Вирівнюємо тісто за допомогою дерев'яної шпажки.

Випікаємо бісквіт у духовці при 180 градусах 25-30 хвилин.

Після приготування готовність бісквіту можна перевірити дерев'яною шпажкою. Вона має виходити з бісквіту сухий.

Забираємо бісквіт у харчову плівку та залишаємо в холодильнику на пару годин.

Цей бісквіт стане чудовою основою для майже будь-якого торта.

Нагадаємо, раніше ми писали

Дайте орден тому, хто готує такий пиріг. Навіть нестерпна свекруха попросить рецепт і стане кращою подругою