Трофейна рибалка на Дніпрі: дві перемоги за одну ніч

Рибалка – це не просто хобі, це ціле мистецтво, яке потребує терпіння, знань і, звичайно ж, удачі. Дніпрянин, який пройшов через усі ці випробування, нарешті зміг насолодитися тріумфом. Після чотирьох місяців невпинних пошуків, йому вдалося зловити одразу двох великих лящів на одній із ділянок Дніпра. Про це повідомляє Дніпровська порадниця.

Перша перемога прийшла зненацька. Увечері, закинувши снасть із бутербродом на пружину, він відчув потужне клювання. Боротьба була довгою та напруженою, але в результаті на берег був витягнутий перший трофей – лящ вагою 2.400 кг. Риболовля проходила на верхній брівці, на відстані близько 30 метрів від берега.

рибалка у Дніпрі

Другий лящ, ще більший, дістався рибалці на світанку. На цей раз він використовував фідер з повідцем довжиною 60 см і яскравим червоним і білим оснащенням. Риба поводилася дуже активно, і рибалка побоювався, що вона зірветься. Однак, надійне спорядження впоралося зі своїм завданням, і на берег було доставлено лящ вагою 3400 кг.


рибалка у Дніпрі

4 місяці я ганявся за ним по всьому Дніпру і нарешті він зайшов і подарував емоцій на все життя, - поділився в мережі щасливий рибалка.

Також раніше ми писали Емоції й досі вирують. На Дніпропетровщині рибалки натрофеїли незабутній улов