У 100 разів смачніше за м'ясо. Рецепт із кабачків підкорив увесь світ. Швидко та смачно

Готуємо найсмачніші оладки з кабачків. Вони виходять такі смачні, що, як кажуть ті, хто спробував з вперше, вони в сто разів смачніші за м'ясо, передає Дніпровська панорама.

Інгредієнти для кабачкових оладок:

Кабачки – 700 г;
Морква – 1 штука;
Яйця – 2 штуки;
Борошно – 3 ст. л.;
Кріп, сіль, чорний мелений перець – до смаку;
Рослинна олія – для смаження.

Інгредієнти для начинки:

Фарш – 300 г;
Сіль, чорний мелений перець, зелень – на смак.

Приготування оладок із кабачків із начинкою:

Якщо кабачки у вас з жорсткою шкіркою, то краще позбутися шкірки та насіння. Далі кабачки необхідно натерти на великій тертці. Додаємо до кабачків сіль, залишаємо на 10-15 хвилин.

Дрібно шаткуємо кріп і натираємо на середній тертці моркву. Кабачки добре віджимаємо від соку, додаємо подрібнену моркву та кріп.

Розбиваємо в кабачкову суміш яйця, висипаємо борошно. Усі інгредієнти перемішуємо до однорідності, додаємо чорний перець мелений.

У фарш висипаємо сіль та чорний мелений перець за смаком. Зелень дрібно нарізаємо та відправляємо у фарш, ретельно перемішуємо.

Розігріваємо олію на сковороді, викладаємо на дно тісто, по столовій ложці. Зверху викладаємо котлету з фаршу, яка повинна бути меншою оладки.

Закриваємо фарш зверху столовою ложкою тіста і обсмажуємо оладки з двох сторін до золотистої скориночки по 5-7 хвилин.

В результаті оладки з кабачків відмінно підійдуть для будь-якого прийому їжі. Приготувати оладки можна за 10 хвилин, це ідеальний варіант для сніданку.

Нагадаємо, раніше ми писали

Приготуйте дуже ніжний італійський сніданок: Фритата на сковороді