У 100 разів смачніший, ніж суп з галушками. Варю три рази на тиждень і чоловік просить приготувати знову
Варіантів приготування супів досить багато. Як правило, люди в різних країнах вживають різні супи. У спекотних країнах супи призначені для того, щоб знизити температуру тіла. Тобто готуються переважно холодні страви. У країнах, де суворі зими, супи мають схожу функцію. Тільки страва зігріває народ у холоднечу та сніг.
Супи бувають різноманітними. Їх готують як із риби, так і з м'яса. Є вегетаріанські супи - повністю з овочів.
Важливою частиною будь-якого супу вважається бульйон. У ньому міститься багато корисних речовин. Розкажемо, як приготувати смачний суп із часниковими галушками.
Інгредієнти для супу з часниковими галушками:
Бульйон курячий - 3 літри;
Куряче м'ясо 500 г;
Морква - 1 шт.;
Цибуля - 1-2шт.;
Рослинна олія - 50 г;
Вершкове масло - 50 г;
Картопля - 6 шт.;
Сіль - ½ ч. л.;
Цукор - за смаком;
Тісто для галушок:
Яйця - 2 шт.;
Борошно - 120 г;
Сіль - щіпка;
Рослинна олія - 1 ст.л.;
Вода - 1 ст.л.;
Інгредієнти начинки для галушок:
Часник - 3 зубчики;
Рослинна олія - 30 мл;
Італійські спеції;
Сіль - щіпка.
Приготування супу з галушками:
Відварене в бульйоні куряче м'ясо очищаємо від шкірки та кісток, ділимо на невеликі шматочки. Очищаємо та нарізаємо невеликим кубиком картопля.
Відправляємо картоплю в киплячий бульйон, варимо 10-15 хвилин під кришкою. Натираємо на маленьких різцях тертки моркву, нарізаємо цибулю дрібними кубиками.
У сковороді розтоплюємо вершкове, додаємо олії. Обсмажуємо в сковороді цибулю та моркву, не забуваємо перчити та солити.
Для приготування тіста в мисці змішуємо яйця з сіллю, водою та олією, збиваємо. Поступово всипаємо в яєчну суміш муку|борошно|, замішуємо тісто.
Тісто залишаємо у целофані. В цей час для соусу пропускаємо в окрему чашу через прес зубчики часнику. Всипаємо до них італійські трави та сіль, вливаємо олію, перемішуємо.
Тісто розгортаємо у прямокутний тонкий пласт. Змащуємо пласт соусом із часнику, намагаємося не доходити до краю 1 см.
Згортаємо тісто в рулет соусом усередину.
У суп висипаємо спеції за смаком та лавровий лист. Додаємо обсмажену цибулю та моркву, куряче м'ясо, змішуємо. Ділимо тонкий рулет із тіста на невеликі шматочки, викладаємо в киплячий суп.
Накриваємо кришкою каструлю із супом, готуємо протягом 7 хвилин.
Після приготування рекомендується посипати суп кропом та петрушкою. Виходить чудовий суп на зимовий період.
Нагадаємо, раніше ми писали
Піца на сковороді за 5 хвилин. Рецепт для ледачої господині, яка нічого не вміє