У БМП влучив снаряд. Під Бахмутом загинув Олександр Данілов з Дніпропетровщини

Кривий Ріг у Дніпропетровскій області сумує. Загинув Олександр Данілов, Інгулецький район був його рідним. Під час повномасштабного вторгнення Олександр одним з перших пішов до Збройних Сил України. Останнім часом чоловік виконував бойові завдання на Донеччині. Він був старшим механіком-водієм механізованої роти. 4 травня під час одного із боїв з окупантом у бойову машину Олександра влучив російський снаряд. Це була протитанкова керована ракета. Через це військовослужбовець отримав поранення, несумісні із життям.

Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Виконавчий комітет Інгулецької районної у місті Кривому Розі ради

 

І знову серце кожного інгульчанина щемить від болю. 4 травня під час виконання бойового завдання на околицях Іванівського Бахмутського району Донецької області загинув старший механік-водій 1 механізованого відділення 3 механізованого взводу 4 механізованої роти Олександр Данілов. Виконуючи бойове завдання, герой отримав поранення несумісне з життям внаслідок попадання з ПТУР у БПМ.

Важко підібрати слова, аби підбадьорити рідних. Висловлюємо щирі співчуття близьким. Вклоняємося захисникові, дякуємо за мужність та патріотизм. Усі винні обов’язково будуть покарані, - написано в повідомленні Інгулецької районної ради.

загинув боєць

Нагадаємо, раніше ми писали

Велике горе для мами та сестри: у бою загинув 18-річний солдат з Дніпропетровщини