У Дніпрі 271 будинок став теплішим та затишнішим (фото)

Дніпро продовжує свій шлях відновлення аварійного житлового фонду, впроваджуючи широкомасштабні роботи. Окрім заміни ліфтів та реконструкції дахів, місто активно втручається у ремонт аварійних під'їздів. Цього року однією з таких успішних ініціатив стало відновлення будинку № 44 по просп. Петра Калнишевського, де вже завершено оновлення трьох під'їздів, а четвертий ще на завершальному етапі. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на міську раду.

дом

Два роки тому Лілія Курінна розпочала нове життя в Дніпрі, переїхавши сюди із Краматорська. Вона ділиться враженням від ремонтних робіт:

 

«Під'їзд був в жахливому стані, фарба облізла, все сипалось. Тепер все змінилося, двері замінили, і взагалі стало набагато тепліше. Дякуємо за зусилля».

ремонт

Аналогічні вдосконалення відбуваються у будинку № 23 по просп. Петра Калнишевського. Мешканка Анжела Коваленко ділиться враженнями від покращень:

«Двері були дерев'яні, і взимку завжди вдертало холодне повітря. Тепер, окрім нових дверей, зробили ремонт і заміну даху. Ми дуже вдячні місту за це».

бау

В обох будинках триває ремонт у всіх під'їздах, з фарбуванням, обробкою протигрибковою сумішшю та заміною дерев'яних дверей на металопластикові.

ремонт2

Володимир Тітов, начальник Індустріального району КП «Жилсервіс-5» ДМР, зазначив:

титов

«Ми виконуємо ці роботи силами комунального підприємства. Ремонт будинку № 44 завершимо до кінця цього тижня, а будинку № 23 – за два тижні».

худяков

За словами представника департаменту житлового господарства ДМР Єгора Худякова, ремонтні роботи здійснюються за заявками мешканців. Цього року у Дніпрі проведено подібні вдосконалення у 271 будинку, що охопило як аварійні, так і запитані мешканцями об'єкти.
 
 Нагадаємо, раніше ми писали

Як сьогодні, 15 грудня, курсуватиме транспорт у Дніпрі