У Дніпрі бійці "Азову" вручили нагороду АТБ та подякували за постійну допомогу ЗСУ

З перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну корпорація «АТБ» робить усе, щоб наблизити нашу Перемогу. Один із проектів, який реалізується в усіх діючих магазинах торговельної мережі АТБ – це збір  гуманітарної допомоги для потреб підрозділів ЗСУ та ТрО. Сотні тонн необхідних товарів та продуктів харчування, зібраних АТБ, були направлені на фронт. Про це повідомляє "Дінпровська панорама" посилаючись на "Наше місто".

Подяка

Сьогодні, 22 грудня, військові, які боронять нашу незалежність на Запорізькому напрямку, вирішили віддячити колективу мережі АТБ за постійну підтримку і допомогу. Бійці корпусу «Азов» привезли до Дніпра незвичний подарунок-сувенір і подяку.

«Та акція, яку АТБ запропонувало на початку військового вторгнення, дуже допомагає ЗСУ. Люди залишають продукти у скринях, які розміщені у крамницях усієї мережі АТБ, в тому числі і по місту Запоріжжя. Згодом ми відправляємо це все на передову.

Це суттєва підтримка для військових. Наприклад, наш підрозділ – добровольчий. Враховуючи те, що ми на самозабезпеченні, допомога від АТБ дуже доречна», - повідомив військовий з позивним «Форд»

АТБ подяка

Зробити такий незвичний подарунок мережі АТБ азовці вирішили ще місяць тому, але на його виробництво знадобився певний час, тому саме сьогодні відбулося вручення.

 «Хлопці привезли з передової таку гільзу. Ми віддали її нашим майстрам, які знають, як зробити з неї справжній витвір мистецтва. Таким чином ми захотіли віддячити мережі АТБ. Дякуємо керівництву мережі АТБ, а також усім працівникам, від керуючих магазинами до вантажників, адже кожен доклав зусиль до цього. У кожній крамниці я бачу очі людей, які це роблять дійсно щиро», - повідомив військовий з позивним «Форд».

Подяка

Командир добровольчого формування «АЗОВ» (Запоріжжя) Михайло Пирог (позивний «Борода») каже, що допомога АТБ дійсно є неоціненною, адже  війна торкнулася кожної родини, кожного українця. 

«Сьогодні ми приїхали до представництва АТБ з величезною подякою від усіх підрозділів, що отримують допомогу, завдяки акції, яку започаткувало АТБ з самого початку повномасштабної війни. Справа у тім, що ця допомога дуже суттєва для добровольчих формувань, які знаходяться на самозабезпеченні. При сприянні АТБ ми можемо виконувати бойові завдання, які отримуємо від командування, щоб упевнено рухатися до Перемоги разом з представництвом АТБ».

АТБ подяка від Азову

Директор з маркетингу АТБ Валерій Бондар зізнається, що цей подарунок став несподіванкою, та отримати його для компанії було надзвичайно приємно і почесно. 

«Хлопці, дякуємо вам за те, що ви робите, що бороните нашу Батьківщину. Що у перші дні війни ви самі визвалися захищати нас. Завдяки вам ми живемо. Ми усі вистоїмо завдяки вам. Дякую дуже від усієї нашої мережі, від кожного працівника».

З самого початку війни керівництво мережі АТБ прийняло два важливих рішення: перше - не припиняти роботу, аби тримати продовольчу безпеку України, і друге - постійна допомога військовим. Бійці  ТрО, хлопці з добровольчого руху та ЗСУ на постійній основі отримують продовольчі пакунки від мережі АТБ, партнерів та небайдужих покупців. За власною ініціативною допомагають і співвласники корпорації АТБ. Для різних військових підрозділів ними вже закуплено та передано близько 500 автівок різного призначення.

Подяка

Отримана нагорода від військових для компанії АТБ – це дуже цінна відзнака злагодженої роботи всієї команди. Це означає що українські воїни помічають та відчувають підтримку великої команди АТБ: продавці і керуючі, логісти, водії, працівники складів – саме вони забезпечують своєчасну та таку важливу доставку продовольства українським захисникам. Майже 400 тон продуктів вже передано до тероборони та ЗСУ за допомогою команди АТБ.

У подальшому проект допомоги АТБ військовим буде трансформовано, щоб зробити його ще ефективнішим. Він стане діджитальним, з цією метою залучатимуть і можливості інтернет мережі. Тож допомога ЗСУ від АТБ триватиме і надалі.

Фотографії - Сергій Бараненко.