У Дніпрі біля Озерки відбуваються хороші зміни (фото)

У Дніпрі продовжують встановлювати сучасні зупинки громадського транспорту. Одну з таких нині підрядники монтують по вул. Степана Бандери в районі будинку № 2: до цього там підготували фундамент, а сьогодні вже встановлюють конструкцію. Комплекс з'явився завдяки соціально відповідальному бізнесу. Загалом коштом інвесторів та меценатів Дніпро має 95 зупинкових комплексів. А завдяки міському бюджету вже встановили 101 зупинку.

в днепре на озерке

«Кожну зупинку ми піднімаємо на 20 см для зручності заїзду людей з інвалідністю до громадського транспорту і для інших пасажирів. Також вони обладнані стовпчиками та урнами-відбійниками, які зможуть захистити пасажирів від ДТП. На кожній зупинці монтують дах, лави, встановлюють електронне табло з актуальним часом та датою, чіпляють назви зупинок і номери маршрутів, які тут зупиняються. Наразі такі зупинки монтуються по вул. Робочій, також на кількох вулицях на лівому березі, а саме в районі 14 будинку по просп. Миру та по просп. Слобожанському біля ТЦ «Наша правда».

Загалом з початку цього року ми вже встановили 7 зупинок. За 4 адресами наразі ведуться роботи, незабаром розпочнеться будівництво ще на 2 локаціях. Також готуємося проводити конкурс на встановлення ще 9 зупинкових комплексів», – зазначив провідний інженер КП «Транспортна інфраструктура міста» ДМР Олексій Орєшин.

в днепре на озерке

Нагадаємо, раніше ми писали

Ніхто не знає, коли відкриють, але стають у чергу. У Дніпрі біля Макдональдс величезний натовп (фото, відео)