У Дніпрі готуються, щоб діти з 1 вересня пішли до школи

Ксенія Сушко, заступниця міського голови, директорка департаменту гуманітарноії політики міської ради звернулась до дніпрян і розповіла про  підготовку шкіл до нового навчального року. Вона зазначила, що робиться все залежне, щоб діти повернулись за парти, передає Дніпровська панорама.

Ми маємо бути готові відкрити школи з 1 вересня!
Але, як і завжди є певні правила щодо початку нового навчального року, а в теперішній час і та чергові виклики…
Ми щороку готуємся вже з червня до 1 вересня! Та на цей раз усе набагато складніше й відповідальність у сотні разів вища! Тож шановні директори, очікуємо вас сьогодні на семінарі за темою «Алгоритм дій з підготовки закладів до нового 2023/2024 н.р.»

Будуть присутні представники Дніпропе­тровської обласної санітарно-епідеміологічної станції та Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області.

Шановні батьки, ми разом з Управління освіти департаменту гуманітарної політики ДМР та директорами робимо усе від нас залежне, щоб діти повернулись за парти!

Окрім ремонтів, це маса роботи з підготовки до чіткої організаціі освітнього процесу, розробки алгоритмів взаємодії закладів освіти, синхронізація навчальних планів закладів освіти і мистецьких та спортивних шкіл.

Готуємося, щоб у ці важкі часи діти мали змогу піти до школи!

Згодом буде більше інформації тут та на сторінці Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради завжди на зв’язку!
На фото разом з Ольга Подольна в укритті КЗО "СЗШ №135", - повідомила Ксенія Сушко.

Нагадаємо, раніше ми писали

У Дніпрі 29 червня заплановане відключення світла. Відомі адреси