У Дніпрі мисливці за секонд-хендом заробляють на вживаному одязі тисячі доларів (відео)

Дніпровські мисливці на бренди заробляють на вживаному одязі тисячі доларів. У секонд-хендах не тільки економлять бюджетні сім'ї. На вживаних речах можна сколотити непоганий капітал. Головне – знайти оригінальний брендовий одяг. Які секрети є у цьому "біснесі", розповість Дніпровська панорама з посиланням на ДніпроTV

Тимур та Сергій – двоє дніпровських мисливців на бренди. Їхня мішень – люксові речі, проте купують одяг не у дорогих бутіках, а в секонд-хендах. А потім перепродають втридорога.

Залізні правила секонд-хендів

чв

У день завозу в секонд-хендах панує справжній хаос. Покупці намагаються заволодіти найціннішими речами, часто виникають бійки.

Є свої правила, – розповідає Тимур. – Якщо ти тільки почав займатися речами, ти не будеш стояти самий перший у черзі. Старші та досвідчені покупці мають першочергове право на вибір. Я міг ходити пів місяця на завози і нічого не брати, а в один момент взяти курточку та продати за хороші гроші.

Як відрізнити оригінал від підробки

Продавці брендів з секонд-хендів стверджують, що з досвідом навчилися відрізняти оригінал від підробки.

Звертайте увагу на бирки, якість пошиву, логотип, – каже Сергій. – Ось такі маленькі дрібниці можуть розповісти, чи справжня це річ.

Впіймав удачу

Сьогодні Тимурові пощастило. Він знайшов фірмову футболку Fred Perry.

Ця футболка нова, повністю оригінальна, – розповідає він. – Купив за 237 гривень, а можна продати за 1000-1200 гривень, а то й більше.

Винтаж у тренді

Специфічний бізнес нині занепадає, говорять продавці. Через війну в країну завозять значно менше люксового товару. Впіймати дійсно круту цінну річ стає все складніше.

А от досвідчені мисливці вигадують нові способи: ганяються тепер за вінтажними речами, що нині у тренді, – розповідає Сергій. – Можна знайти справжні шедеври за копійки.

Загалом, бізнес на вживаному одязі є досить прибутковим. Але він вимагає досвіду, знання тонкощів і великої кількості вільного часу.

Про тонкощі бізнесу та про те, як вполювати на брендову річ і перепродати її, дивіться у наступному відео.

Нагадаємо, раніше ми писали

Готуємось до можливого блекауту: у Дніпрі встановили 13 акумуляторів для світлофорів