У Дніпрі на Набережній утворився великий затор на сотні метрів: що трапилось (фото)

У Дніпрі на Набережній Перемоги вдень 6 жовтня утворився великий затор на сотні метрів. Попередньо відомо, що зараз відбуваються навчання правоохоронців. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з місця подій.

Як стало відомо кореспонденту "Дніпровської панорами", затори на Набережній, які утворилися в районі Придніпровської державної академії фізичної культури і спорту, пов'язані з навчаннями. Правоохоронці проводять відповідні наввчальні дії, через що перегороджено частину автодороги у напрямку до центру та до ж/м Перемога. Поліцейські перевіряють багажники та салони автівок. Автівки провіряють дуже швидко і відразу відпускають.

навчання Дніпро поліція

Незважаючи на те, що затор великий, але машини повільно все ж таки рухаються - і вже проїхавши через пост правоохоронців, рух по автодорозі стає вільним. Більшість учасників руху із розумінням відносяться до того, що проходять навчання, тому не нервуються.

Навчання Дніпро

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Дніпірі ліквідували незаконні шлагбауми, які заважали проїзду швидких та пожежних машин.