У Дніпрі перевірили роботу бази компанії "Екологія-Д", яка вивозить сміття

У середу, 22 лютого 2023 року, в рамках чергування по місту директор департаменту екологічної політики Дніпровської міськради Олег Семенко відвідав базу ТОВ "Екологія-Д" - визначеного перевізника твердих побутових відходів (ТПВ) на території міста. Там він перевірив, як виконується "Комплексна програма екологічної безпеки та впровадження сталого розвитку м. Дніпра на 2021-2025 рр". Про це повідомляє "Дінпровська панорама" посилаючись на пресслужбу Дніпровської міськради.

Товариство з обмеженою відповідальністю "Екологія-Д" займається збиранням та вивозом відходів по всьому місту, а також займається ліквідацією стихійних сміттєзвалищ. Для цього щоденно працює 30-35 екіпажів сміттєвозів, 20 самоскидів, 16 погрузчиків. 7300 контейнерів наразі встановлено на території міста. На базі знаходиться близько 350 додаткових контейнерів. При цьому, на жаль, місто стикається з вандалізмом, баки підпалюють та ламають. Відремонтувати вдається лише частину з них.

Мусорные баки

Всі машини компанії оснащені GPS-навігацією та підключені до єдиної системи в диспетчерській. Співробітники бачать маршрути авто в реальному часі. Також на 6-ти сміттєвозах встановлені камери огляду. На базі також знаходиться ремонтна база вантажівок, де проводять поточні та капітальні ремонти.

Семенко инспекция

Після інспекції Олег Борисович наголосив про важливість впровадження системи камер відеоспостереження на сміттєвозах. Керівництво підприємства згодилось і пообіцяло, що в найближчий час буде збільшена кількість таких систем.

Всього компанія "Екологія-Д" з початку 2023 року вже вивезла 27 176 тонн сміття у Дніпрі.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Дніпрі на місяць планують звузити Слобожанський проспект.