У Дніпрі подарували планшети дітям із сімей, що постраждали від ракетних ударів

У четвер, 2 березня, чергова по місту директор департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання ДМР Біла Дар‘я провела захід у міському Палаці дітей та юнацтва на Набережній Перемоги, 5, на якому подарували планшети дітям із сімей, що постраждали від ракетних ударів по Дніпру. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" посилаючись на пресслужбу Дніпровської міськради.

Планшеты

Захід був організований КП «Молодіжний центр Дніпра». Родини з дітьми, які постраждали від підступних ракетних ударів по Дніпру, отримали для навчання діток планшети. Дар’я Біла разом із представниками БО БФ U-Saved вручили нові планшети для 39 сімей.

Била

«Цей захід організований для того, щоб діти мали змогу продовжувати своє навчання онлайн. Під час ракетних ударів у більшості з цих діточок планшети чи ноутбуки для навчання були втрачені або зламані. Відповідно діти не мали змогу продовжувати своє навчання. Дітям доводилось навчатися, використовуючи телефони своїх батьків. Але були й такі випадки, коли родини втрачали взагалі всю техніку під час ударів. Ми вдячні БО БФ U-Saved за надані планшети для дітей. 39 планшетів це насправді достатньо велика кількість», - сказала чергова по місту Дар’я Біла.

Діти

За дорученням міського голови Бориса Філатова департамент молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міськради постійно працює над залученням міжнародної допомоги та донорських коштів.

Изучают

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Дніпрі комунальники продовжують виконувати роботу задля повноцінного отримання місцянами послуг.