У Дніпрі триває боротьба між храмом та містянами через зелену зону

Протистояння церкви та місцевих жителів у Дніпрі триває. Ласий шматок зеленої зони став плодом спокуси для служителів храму в мікрорайоні "Березинка". Територію, якою мали вільно користуватися всі місцеві, вони обнесли величезним парканом та виправдовували свої незаконні дії різними способами. Не поцуралися служителі храму прикриватися і патріотизмом розмалювавши за ніч паркан українською символікою. Коли ж і це не спрацювало – звинуватили в усіх смертних гріхах самих жителів. Як храм Віри, Надії, Любові та матері їх Софії розділив людей на гідних та не гідних користуватися зеленою зоною, та чи господні справи представники храму вирішили зробити невидимими - повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на ДніпроTV.

Представники православного храму Віри, Надії, Любові та матері їх Софії в районі вулиці Калинової встановили величезний паркан, незаконно захопивши зелену зону. Раніше у мерії заявили, що церква не мала жодних підстав забирати у містян їхню зону відпочинку.

Як заявили представники храму, вони вирішили за підтримки меценатів огородити територію храму. Хто ж ці ймовірні меценати, про яких згадує єпархія? Чи це не скандальний "авторитетний" бізнесмен Олександр Петровський, якого часто бачать разом з керівництвом єпархії. До сфери  його бізнесу відносять і низку незаконних забудов у Дніпр. Тоді, можливо, й нова така забудова може з’явитися за величезним парканом.

Священники аж занадто захищають паркан, як для божої справи. Місцеві жителі добре бачили священників та обізнані про меценатів, та все одно хочуть боротися за свою зелену зону.

Більше подробиць - у відеосюжеті ДніпроTV: